Altijd mezelf en het leven

Opnieuw aan het uitvinden

Wie ben jij en wat kom je hier doen?

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik ‘op zoek’ naar wie ik ben en wat ik hier kom doen. Inmiddels ervaar ik het niet meer als zoeken, maar als continu expressie geven aan wie ik in het moment ben.
Klinkt dat vaag? Je zou ook kunnen zeggen dat ik m’n innerlijk kompas volg, vanuit nieuwsgierigheid en verwondering wat er in mij (van binnen) en in mijn wereld (aan de buitenkant)  afspeelt. En dat ik er aardig bedreven in ben om met alle ups en downs (van binnen & van buiten) om te gaan. Ik vind het een feestje om jou te inspireren en begeleiden in het uitvinden van jouw unieke zelf en levensweg. 

Wie ben ik?

Als ik mezelf een ‘titel’ geef dan lukt het me nooit om het bij één woord te houden. Logisch ook omdat het helemaal ‘mijn ding’ is om meerdere rollen te vervullen en verschillende richtingen te ontdekken. Door mijn open energiesysteem (human design) kan ik heel helder zien en meevoelen wat jouw rol is, wie je bent en welke richting voor jou kloppend is.
Mijn namenlijstje ziet er nu zo uit: coach & energiewerker, podcastmaakster, verbinder en vernieuwer.  Maar ik ben vooral bedreven in mezelf en mijn leven iedere keer opnieuw uitvinden:) Continu finetunen wat de volgende stappen zijn die helemaal kloppen en waar ik AAN van ga. Zodat m’n ogen blijven stralen en jij ook jouw spark kan ontdekken. 
Daarnaast houd ik er ook van om op z’n tijd stil te staan en ‘niets’ te doen. Of in de leegte te zijn, in meer spirituele termen;) Vanuit deze plek ontstaan vanzelf weer nieuwe en mooie creaties. En nee dit plan ik  niet, dat werkt niet voor mij. Ik voel iedere keer opnieuw wat ik nodig heb en wat kloppend is, dat maakt het leven voor mij een interessante ontdekkingsreis. Ik zie en voel wel een stip aan de horizon, maar ik ben het meest dol op de reis ernaar toe.

Embodiment

Embodiment is voor mij dé sleutel naar authenticiteit. Het belichamen, walk your talk. Body, mind & soul connected.
Het heeft bij mij ruim 40 jaar geduurd om helemaal in mn lijf  te landen. What a ride it has been, and still is:) En wat heeft het me veel gebracht! Ik geloof niet in één juiste weg. Ook hierin heeft iedereen zijn eigen pad te ontdekken. Niemand past in een hokje, we zijn allemaal uniek, moge dat duidelijk mijn visie zijn. En ja, alle antwoorden zitten in onszelf. Ik heb me vanuit mijn tomeloze nieuwsgierigheid in veel onderwerpen rondom persoonlijk en spiritueel groeien en bloeien verdiept, een aantal opleidingen en cursussen gevolgd, (zie mijn linked in pagina voor een overzicht) en ik ben dankbaar voor alle mentoren, leraren, vrienden en niet te vergeten m’n lief voor alle lessen, spiegels en openingen die jullie me hebben gegeven.
Met heel veel liefde en enthousiasme draag ik bij in jouw weg naar embodiment, verbinding en authenticiteit.

 

 

Blauwdruk:)

Human Design: manifesting generator 2/4 (alleen sacraal en keelcenter ingekleurd).
Astrologie: zon in maagd, maan in leeuw, ascendant in stier.
Chinese astrologie: draak
Maya astrologie: gele ster 13 of geel mens 10 (er zijn 2 systemen).
Ayurveda: pitta/vata constitutie
Chinese elementenleer: vuur en water

 

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwtjesbrief