Zijn

Wie je altijd al was

1 op 1 begeleiding

Een ontdekkingsreis naar de meest authentieke en liefdevolle versie van jezelf. Je voelt een verlangen om ‘thuis’ te komen bij jezelf, om de relatie met jezelf te verdiepen en om je leven in te richten op een manier die voor jou werkt en waar je blij van wordt. 

Je bent helemaal welkom precies zoals je bent. Ik ontmoet je vanuit gelijkwaardigheid, aanwezigheid en nieuwsgierigheid en bied een veilige en liefdevolle bedding zodat je ruimte ervaart om je open te stellen en op je gemak te voelen.

Natuurlijk kan je aan het begin van de sessie een vraag stellen, je verhaal delen of een verlangen of behoefte aangeven, maar het kan ook zijn dat je niet precies weet waarvoor je komt. No worries, vanuit energetische afstemming met jou wordt vanzelf helder welke richting een sessie op gaat en wat er nodig is.

Een sessie is een combinatie van intuitieve coaching en energiewerk.
Met coaching gaan we samen in gesprek en praktisch of creatief aan de slag terwijl ik intuïtief meevoel en meedenk. Energiewerk zet ik in om je diepere onbewuste lagen te bereiken. Vanuit daar vindt de werkelijke verandering plaats.

Er wordt niet vanuit vaste methodes gewerkt. Er zijn verschillende werkvormen die ik inzet, zoals: opstellingen (systemisch werk), verbindende communicatie, voice-dialoque, innerlijke reis/ lichaamswerk, reading & healing, meditatie & visualisatie en brainstormen/creatief denken. Wat er ook gebeurt tijdens de sessie, ik help je inzichten te krijgen en je eigen antwoorden en waarheid te ontdekken. Als je voor een coaching package (5 sessies) kiest, dan krijg je ook  opdrachten/oefeningen voor de integratie om thuis mee aan de slag te gaan.

Voorbeelden van onderwerpen waarmee je bij mij o.a. terecht kunt:

  • plezier en  levensenergie vergroten
  • inzicht in je levenssituatie
  • relaties
  • nieuwe richting/zielsmissie
  • zelfzorg, gezond zenuwstelsel
  • zelfvertrouwen
  • minder denken, meer voelen

 

Locatie

 Je kunt kiezen uit een coachingsessie in m’n praktijk, online of wandelend in de natuur.

  • Adres praktijk: Hazelaarstraat 8, Monster (vlakbij Den Haag).
  • Online via zoom, je ontvangt van mij een link hiervoor.
  • Soms kan een wandelsessie fijn zijn. Deze vindt plaats aan het strand van Monster/Kijkduin of het bos van Ockenburg (Den Haag-Zuid).

Tarieven

Kennismaking van een half uur is gratis.

Sessie van 75 min: € 95

Traject van 5 sessies van 75 min: € 450 (€ 90 per sessie)

Testemonials

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwtjesbrief