Coaching voor

Vrouwen zonder kind

1 op 1 begeleiding

Speciaal voor vrouwen die ongewenst kinderloos zijn. Het kan zijn dat je een miskraam (of meerdere) hebt gehad, dat zwanger worden niet is gelukt of het er niet van is gekomen. Op een gegeven moment (exacte leeftijd verschilt per vrouw) wordt iedere vrouw energetisch gezien moeder. Dus ook als je geen kinderen hebt. 

Waar je ook staat in dit proces, je bent ten allen tijde welkom in een stukje persoonlijke begeleiding hierin. 

‘Samen met Ruchama Kramer heb ik ‘moeders zonder kind‘ op gericht. Wij geloven dat vrouwen zonder kind ook moeder zijn en op eigen wijze invulling geven aan hun moederhart. Het archetype ‘moeder’ is bedoeld voor alle vrouwen, en staat los van het biologisch moederschap. Wij ondersteunen en inspireren moeders zonder kind in alle fasen die ze doormaken. Van rouw en verwerking naar vernieuwde zingeving, volledig tot bloei komen en je plek innemen als moeder zonder kind. Wij geloven in de kracht van samenkomen en brengen moeders zonder kind met elkaar in verbinding. Dit zorgt voor herkenning, ondersteuning en inspiratie.

Ik help vrouwen zonder kind om zichzelf terug te vinden en met liefde en compassie met zichzelf om te gaan. Vanuit mijn nieuwsgierigheid en oprechte aanwezigheid nodig ik je uit om echt contact met jezelf te maken. Van hieruit gaan we samen ontdekken wat voor jouw belangrijk is, wat jouw behoeften en verlangens zijn, en hoe je meer plezier en zingeving kan toelaten in je leven.

Er is ook aandacht om het contact met het kind in jezelf te herstellen, en een liefdevolle moeder (voor haar) te zijn. Zodat je echt kan landen in jezelf, en jouw lichaam een veilige plek is om thuis te komen in jezelf. Vanuit deze plek kom je vanzelf weer in  beweging en kan je vanuit vertrouwen de juiste keuzes maken en op je eigen wijsheid en intuïtie varen. 

Ik ben opgeleid in het werken met opstellingen, voice dialoque, (innerlijk) kind coaching, verbindende communicatie, kunstzinnige lichaamsgerichte therapie, energetische therapie, healing & reading en yoga & meditatie (docent).

Locatie

Je kunt kiezen uit een coachingsessie in m’n praktijk, online of wandelend in de natuur:

  • Adres praktijk: Hazelaarstraat 8, Monster (vlakbij Den Haag).
  • Online via zoom, je ontvangt van mij een link hiervoor.
  • Soms kan een wandelsessie fijn zijn. Deze vindt plaats aan het strand van Monster/Kijkduin of het bos van Ockenburg (Den Haag-Zuid).

Tarieven

Kennismaking van een half uur is gratis.

Sessie van 1 uur: € 70
Sessie van 1,5 uur: € 95

Pakket 5 sessies van 1 uur: € 330 (€ 65 per sessie)
Pakket 5 sessies van 1,5 uur: € 450 (€ 90 per sessie)

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwtjesbrief