UNIQUE SELF

support groep

Over de Unique Self support groep

 Deze (halfjaar) groep is iets voor jou als je ernaar verlangt om vanuit je essentie te leven, trouw te zijn aan wie je bent en dit in het dagelijks leven wil integreren. We gaan hier op speelse, energetische en praktische wijze mee oefenen. Het vertrekpunt hierbij is ieders eigen intentie en grootste verlangen in dit moment. Samen met de groep gaan we dit helder krijgen, van hieruit maakt iedereen haar ‘plan van aanpak’.

Het is in je up zo makkelijk om je te laten afleiden en mee te gaan met wat er op je afkomt, maar ben je dan nog trouw aan jezelf? Is dit waar jij blij van wordt en wat jij werkelijk nodig hebt om vanuit afstemming te leven? Hoe zorg je dat je je niet laat afleiden door je omgeving én door je innerlijke weerstand, angst, overtuigingen of saboteurs.  Je begrijpt dat dit niet iets is wat je in 1 dag verandert of doet. Het is een reis van herinneren en blijven finetunen, wat mij betreft je leven lang:)

Deze groep is bedoeld als een boost en warm bad om nu echt stappen hierin te zetten samen met gelijkgestemden. We zullen elkaar inspireren, motiveren en ondersteunen. Vanuit een veilige bedding gaan we elkaar ook spiegelen en reflecteren, dit kan uitdagend zijn maar juist ook zorgen voor heling, inzicht en een groeisprong.

Wat gaan we doen?

De invulling van de support groep is op dit moment in ontwikkeling:) 

Binnenkort meer info hierover! Je interesse voor  voor deelname kan je wel alvast doorgeven.

 

Verdiepingsdagen
5 keer komen we op een zaterdag- of zondag samen. Om met de groep te verbinden en  dieper in te gaan op de thema’s d.m.v. energetisch werk /opstellingen /visualisaties / lichaamswerk /opdrachten.

Online meetings
5 keer komen we op donderdagavond online samen. Hierbij is er ruimte om te delen, vragen in te brengen, te sparren en om in afstemming te komen met jezelf en de groep. 

Support
Tussen de meetings door bestaat de support uit:
– integratieopdrachten
– app-groep om te delen en vragen te stellen en voor accountability.

Wat anderen zeggen

Praktisch

– Er is ruimte in de groep voor 4-8 personen

– Locatie: Koek & Hopi, Keizerstraat 40b, Den Haag/Scheveningen

Data 2022

Live meetings                               
Nieuw data  voor najaar 2022 binnenkort online!                       

 

Online meeting
Nieuw data  voor najaar 2022 binnenkort online!                       

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor de nieuwtjesbrief