Moeders zonder kind
Bijeenkomsten

Moeders zonder kind

Soms lijkt het misschien alsof alle vrouwen om je heen kinderen krijgen of hebben. Wanneer je als vrouw geen kinderen hebt gekregen dan kan dat gevoelig liggen. Wist je dat er meer dan 60 redenen kunnen zijn waarom een vrouw geen kinderen heeft? Alle vrouwen zonder kind zijn bij ons welkom!

Wij geloven dat vrouwen zonder kind ook moeder zijn en op eigen wijze invulling geven aan hun moederhart. Het archetype ‘moeder’ is bedoeld voor alle vrouwen, en staat los van het biologisch moederschap. Wij ondersteunen en inspireren moeders zonder kind in alle fasen die ze doormaken. Van rouw en verwerking naar vernieuwde zingeving en je volledige plek innemen als moeder zonder kind. Wij geloven in de kracht van samenkomen en brengen moeders zonder kind met elkaar in verbinding. Dit zorgt voor herkenning, ondersteuning en inspiratie.

Over ons

Moeders zonder kind is een initiatief van Michelle de Bree & Ruchama Kramer. Je kunt bij ons terecht voor walks&talks (in de natuur), (online) cirkels, rituelen, opstellingen (systemisch werk) en lezingen. Je kunt ook een op maat gemaakt ritueel of ceremonie aanvragen voor jouw persoonlijke situatie. Wij komen ook op uitnodiging naar  locaties/evenementen.   

Wil je op de hoogte blijven
van onze activiteiten?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
voor moeders zonder kind